Anjo de Haan werkt als fotojournalist voor verschillende persdiensten, waaronder het ANP en Novum Nieuws. Eerder ook voor de grote beeldbank Hollandse Hoogte. Nieuws- en documentairefotografie. Daarnaast autonoom werk voor exposities en galerieën.

Momenteel werkt hij aan een expositie ‘Art-schok’ samen met leden van de Groninger kunstkring De Ploeg over de gevolgen van de aardgaswinning in de provincie Groningen. De expositie zal in 2017 in het openluchtmuseum Het Hoogeland in Warffum te zien zijn.

Zijn website: www.anjodehaan.nl


 

Groningen - Premier Rutte en minister Asscher bezochten it-reus IBM aan het Groninger Zuiderdiep. Het bezoek wordt afgesloten met een bezoekje aan cafetaria Friet van Piet in de Oosterpoortwijk. Dit is de meest duurzame snackbar van Nederland. NOVUM COPYRIGHT ANJO DE HAAN
Groningen – Premier Rutte komt aan bij it-reus IBM aan het Groninger Zuiderdiep. Het bezoek wordt afgesloten met een bezoekje aan cafetaria Friet van Piet in de Oosterpoortwijk. Dit is de meest duurzame snackbar van Nederland.
© ANJO DE HAAN